کودکان دبستانی در مقطعی از زندگی خود به سر می برند که نیازمند رشد ذهنی، جسمی و ارتقای مهارت های اجتماعی خود هستند. به همین جهت اسباب بازی های مورد استفاده آنها باید به گونه ای طراحی شده باشند که نه تنها شرایط سرگرمی و نشاط آنها را فراهم کنند بلکه موجب ارتقای مهارت های همه جانبه ی آنها شوند. همچنین شرایط رشد خلاقیت کودکان را در زمینه های مختلف فراهم کند.
بنابراین ما در مجموعه «فروشگاه های اسباب بازی ماتی لوس » تصمیم گرفتیم که این محتوا را به راهنمای انتخاب اسباب بازی برای کودک دبستانی اختصاص دهیم. چنانچه اطلاع یافتن از این موضوع برای شما نیز جذاب است، ما را تا پایان مطلب همراهی بفرمایید. چرا که این متن، حاوی اطلاعات مفیدی برای شما خواهد بود.
لطفا به این مهم توجه داشته باشید که همه بچه ها مثل هم نیستند و شخصیت فردی آنها کم کم در سن دبستان یا در همان سن شش تا دوازده سالگی شروع به شکل گرفتن میکند. به عبارت سادهتر اغلب کودکان ۶ تا ۱۲ سال در مدرسه و در ارتباط با همسالان خود، به تدریج شخصیت، علایق و نیازهای خود را بروز می دهند. به همین جهت بسیار مهم است که قبل از انتخاب اسباب بازی ها بدانید که او دوست دارد با چه نوع وسیله هایی سرگرم شود.
یک اسباب بازی مناسب باید بتواند شرایط سرگرمی و لذت کودک را فراهم کند و موجب بروز پتانسیل های منحصر به فرد او شود و همچنین شرایط رشد استعدادهای او را فراهم کند. در غیر این صورت تهیه هر نوع اسباب بازی بدون در نظر گرفتن علایق آنها تنها باعث هدر دادن هزینه و زمان شما خواهد شد.
بازی با انواع اسباب بازی ها می تواند برای رشد کودک شما مفید باشد. تنها کافی است اسباب بازی ها را بر اساس سن، علایق و مرحله رشد کودک خود انتخاب کنید.
در حقیقت کودکان ۶ تا ۱۲ سال می توانند بازی با انواع اسباب بازی های فکری و پیچیده را تجربه کنند. همچنین می توانند با انواع اسباب بازی ورزشی و حرکتی سرگرم شوند. با این وجود تعدادی از اسباب بازی ها هستند که بیشتر می توانند در رشد جسمی و ذهنی و ارتقای مهارت های ضروری آنها موثر باشند. تعدادی از مهمترین این اسباب بازی ها به شرح زیر است.
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و صنعت است.
تعداد زیادی از اسباب بازیها وجود دارند که موجب ارتقای قوه تفکر کودک دبستانی و افزایش توانایی حل مسئله آنها میشود. این دست از اسباب بازی ها تأثیر بسیاری بر رشد ذهنی کودکان به ویژه کودکان محصل دبستانی خواهند داشت. چرا که ذهن کودکان در این سن آمادگی لازم برای یادگیری مسائل جدید را دارد. این امر در حالی رخ می دهد که ماهیت این اسباب بازی ها نیز بر تحریک ذهن و به چالش کشیدن آن استوار است. بنابراین استفاده از آنها نه تنها شرایط سرگرمی و نشاط کودکان دبستانی را فراهم میکند؛ بلکه موجب رشد ذهنی و توانایی حل مسئله در آنها می شود.
منبع: ماتیلوس